Meezingen met ABBA

Vanwege het enorme succes van de meezing- en verkleed versie van de film MAMMA MIA, wordt de voorstelling herhaald in het Trianon Theater, deze keer met een uitgebreide afterparty. Na het meezingfeest in de grote zaal van het theater kan er in de foyer uitgebreid worden nagepraat, meegezongen en gedanst. Voor de ABBA-fans een feest om nooit te vergeten. De verfilming van de succesvolle musical, met onder andere Meryl Streep, Pierce Brosnan en Colin Firth, gaat over een moeder, een dochter en drie mogelijke vaders. Onder de bezielende leiding van ex-nachtburgemeester Rene Vallentgoed kunnen de Abba-fanaten zich uitleven in songteksten en zich uitdossen in de stijl van het wereldberoemde viertal.

De meezing avond vindt plaats op vrijdag 28 november, aanvang film 21.30 uur. Meer info en reserveren: www.trianon-kijkhuis.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×