Onruststokers aangehouden

In de nacht van zaterdag op zondag, rond 03.15 uur, heeft de politie vijf mannen aangehouden op de Vismarkt. Het groepje, in leeftijd variërend van 20 tot 22, jaar, gooide een fiets en een terrasstoel in het water en gedroeg zich vervelend en uitdagend. Het vijftal kwam uit een horecagelegenheid. Omstanders belden de politie. De vijf mannen mochten een nachtje afkoelen op het bureau.

In diezelfde nacht, rond 04.15 uur, is een 23-jarige man uit Oegstgeest aangehouden op de Hogewoerd, die een medebezoeker van een horecagelegenheid geslagen zou hebben. Buiten ontstond een oploopje, omdat de man een hevige discussie aanging met de daar aanwezige portiers. Hij weigerde om zich te verwijderen en toen de politie arriveerde koelde hij zijn woede op de agenten. De man zit nog vast voor onderzoek. Een 40-jarige man uit Leiderdorp, die zich met de situatie bemoeide en halsstarrig weigerde om door te lopen en zijn mond te houden, werd ook meegenomen naar het bureau.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×