De Kift, foto: Erik Christenhusz.

De Kift viert 20-jarig bestaan in Leidse LVC

Aanstaande vrijdag zal het ‘punk-fanfare’ collectief De Kift in het Leidse LVC een spetterend optreden verzorgen. De uit de Zaanstreek afkomstige groep viert zijn 20-jarig jubileum en heeft ter ere hiervan het nieuwste album ‘Hoofdkaas’ uitgegeven, dat als een soort muzikale maaltijd beschouwd kan worden. De liedjes op de cd, bewerkt door de frontman van de groep, Ferry Heijne, gaan dan ook allemaal over eten of drinken en de hoes lijkt op een kookboek. De Kift brengt originele muziek, vaak met een knipoog, maar ook mooie en gevoelige songs ontbreken niet, naast heftige podiumstampers. Een volstrekt unieke groep met een mix aan punkinvloeden en literaire teksten, gezongen met een vet Zaans accent.

Het concert vindt plaats op vrijdag 21 november, zaal open om 20.00 uur. Meer info en voorverkoop: www.lvc.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×