Ook de afgelopen jaren logeerde de Sint in het Leidse Sinthuis. Dagelijks ontvangt hij er kinderen die willen zien hoe de goedheiligman woont. (Archieffoto: Chris de Waard).

Sinterklaas weer te gast in Leidse Waag

Ook dit jaar zal Sinterklaas weer te gast zijn in de Leidse Waag. De Sint heeft deze maal speciale gasten meegenomen, namelijk de vrijwilligers van ‘Doe Een Wens’. Zij kunnen de Sint veel vertellen over de verlanglijstjes van zieke kinderen en op welke manier de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervuld kan worden. In de week van 23 november tot en met 5 december worden er dagelijks activiteiten georganiseerd van 12.00 tot 17.00 uur. De kinderen kunnen de Pieten helpen met inpakken, een pepernotenschieter maken, spelletjes spelen en genieten van de swingende Pietenband.

Meer info: www.huisvansinterklaas.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×