Nieuwe Energie aanwezig bij manifestatie Buurtalliantie

Nieuwe Energie neemt morgen deel aan de landelijke manifestatie Buurtalliantie. Deze manifestatie wordt georganiseerd door het platform Buurtalliantie, het platform waar professionals van maatschappelijke ondernemingen elkaar deelgenoot maken van sectoroverschrijdende problemen en oplossingen in Nederlandse wijken en buurten in steden, dorpen en op het platteland.De manifestatie vindt dit jaar voor het eerst plaats en wordt gehouden in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Er worden zo’n 1.500 deelnemers verwacht, die zich in het dagelijks leven bezighouden met het leefbaar maken en houden van buurten en wijken.

Zij zullen met elkaar debatteren, workshops en presentaties volgen en deelnemen aan dilemmatheater. Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor ontmoeting. Ook prinses Maxima zal aanwezig zijn.Nieuwe Energie is één van de ongeveer honderd aanwezige projecten. Dit multifunctionele complex biedt ruimte aan onder andere de opvang van daklozen door Stichting De Binnenvest en De Zaak, het kantoor van woningcorporatie Portaal en enkele communicatiebedrijven.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×