VN-simulatie in Leiden

Komende vrijdag komen zo’n 400 middelbare scholieren van over de hele wereld naar de Sleutelstad. Zij nemen op het Stedelijk Gymnasium deel aan Leiden Model United Nations, ook wel LEMUN genoemd. Dit is een jaarlijks terugkerende engelstalige simulatie van de Verenigde Naties, waarbij de leerlingen met elkaar discussiëren over allerlei wereldproblemen, en opzoek gaan naar oplossingen. LEMUN staat dit keer in het teken van ‘Global Food Crisis’. De scholieren die aanwezig zijn, komen onder andere uit Ghana, Hongarije, Zweden, Wit-Rusland en de Verenigde Staten.De burgemeester van Wassenaar opent LEMUN komende vrijdag. Aanstaande zondag is de laatste dag van het evenement.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×