Fietsster verlaat plaats ongeluk en wordt aangehouden

Een fietsster die gisteravond de plaats van een ongeluk verliet, is aangehouden. De 26-jarige Leidse fietste rond 18.05 vanaf het trottoir de weg van de Korevaarstraat op, maar zag het verkeer over het hoofd. Toen ze een 36-jarige plaatsgenote op haar fiets zag naderen, probeerde ze te remmen. Ze kwam daarbij echter haaks op de weg te staan en een aanrijding kon niet meer worden voorkomen. De 36-jarige kwam ten val en omstanders verleenden haar eerste hulp. Later is ze met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht. De 26-jarige bekommerde zich niet om het slachtoffer, maar liep een videotheek binnen. Aan de hand van getuigenverklaringen kon de politie haar daar aanhouden. Ze verklaarde in shocktoestand te zijn.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×