'Oud Nieuws' indrukwekkende interpretaties van Halbe Nicolai

Kunstenaar Halbe Nicolai kiest vaak voor onderwerpen uit de dagelijkse rauwe werkelijkheid. Een foto in de krant, een beeld op TV of internet. Indringende beelden, waarvan er dagelijks vele duizenden aan de mens voorbijtrekken, worden gezien en weer losgelaten, teveel om bij stil te blijven staan. Nicolai laat met zijn indrukwekkende en meesterlijk geschilderde werken, in olieverf of acryl, de bezoekers wel even stilstaan, waarbij momentopnamen een eeuwigheidswaarde krijgen. Nicolai: “Een mens moet zijn hele leven blijven leren. Leren kijken is een van moeilijkste dingen.” De hele maand december is zijn werk onder de titel ‘Oud Nieuws’ te zien in de Galerie Haagweg 4. Meer info: www.halbenicolai.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×