Benefietconcert K&G in Pieterskerk

Op zondag 14 december verzorgen de drie orkesten van de Christelijke Muziekvereniging Kunst en Genoegen (K&G) een Benefietconcert in de Pieterskerk. De opbrengst van dit concert is volledig bestemd voor het in financiële problemen verkerende K&G zelf. Het was aanvankelijk de bedoeling dat er op 14 december een concert voor de donateurs plaats zou vinden. Omdat daarvoor geen geld beschikbaar was, is dat echter afgeblazen. Dankzij de inzet van de Stichting Vrienden van K&G, de Pieterskerk en een aantal sponsors, bleek het wel mogelijk een Benefietconcert te organiseren.

Niet alleen Jong K&G, Show- and Marchingband K&G en K&G 3 zijn van de partij, ook Nederlands blaaskapellenkampioen “Nou…?! Toe Maar” zal van zich laten horen. Zangeres Roos Louwers verzorgt de after-party. Het concert begint om 13.30 uur en duurt twee uur. Kaarten kosten 10 euro per stuk en er worden dit keer geen gratis exemplaren verstrekt, omdat K&G ieder tientje goed kan gebruiken.

De kaarten zijn nu al verkrijgbaar bij Globe reisbureaus in de Stevenshof, Doezastraat en Breestraat; bij de VVV aan de Stationsweg; bij Patrick Exclusief in de Leiderdorpse Winkelhof; en bij Kookplanet in winkelcentrum Santhorst in Leiderdorp.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×