Bijeenkomst re-integratie van werkzoekenden in bijstand

De re-integratie van werkzoekende bijstandsgerechtigden is de laatste tijd regelmatig in het nieuws en op het re-integratiebeleid is dikwijls kritiek. De Leidse Cliëntenraad Sociale Zaken en Arbeidsmarktbeleid vindt het hoog tijd om het Leidse arbeidsmarkt- en re-integratiebeleid onder de loep te nemen. Daarom vindt er komende donderdag een bijeenkomst over dit onderwerp plaats. Hierbij zijn onder andere wethouder Werk en Inkomen Jan-Jaap de Haan, gemeenteraadsleden, ambtenaren, medewerkers van re-integratiebureaus enwerkgevers aanwezig. Ook de werkzoekende bijstandsgerechtigden zelf mogen niet ontbreken.

De bijeenkomst vindt plaats in Sociëteit De Burcht aan Burgsteeg 14 en duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Op www.clientenraad-leiden.nl staat meer informatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×