Bijeenkomst re-integratie van werkzoekenden in bijstand

De re-integratie van werkzoekende bijstandsgerechtigden is de laatste tijd regelmatig in het nieuws en op het re-integratiebeleid is dikwijls kritiek. De Leidse Cliëntenraad Sociale Zaken en Arbeidsmarktbeleid vindt het hoog tijd om het Leidse arbeidsmarkt- en re-integratiebeleid onder de loep te nemen. Daarom vindt er komende donderdag een bijeenkomst over dit onderwerp plaats. Hierbij zijn onder andere wethouder Werk en Inkomen Jan-Jaap de Haan, gemeenteraadsleden, ambtenaren, medewerkers van re-integratiebureaus enwerkgevers aanwezig. Ook de werkzoekende bijstandsgerechtigden zelf mogen niet ontbreken.

De bijeenkomst vindt plaats in Sociëteit De Burcht aan Burgsteeg 14 en duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Op www.clientenraad-leiden.nl staat meer informatie.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×