LVP Project24 presenteert Leidse 'Kanga Dynasty' in Qbus

De Leidse Vereniging van Popmuzikanten (LVP) organiseert aanstaande vrijdag een avondvullend programma rond de band ‘Kangaroo Dynasty’ in de Qbus. Op het podium brengt deze Leidse band stevige maar toegankelijke rocknummers, met pakkende riffs en een moderne sound. De band heeft de afgelopen periode een totaal eigen stijl ontwikkeld. Zelf omschrijven ze hun muziek als rock met sterke funk invloeden en zeker niet alleen om naar te luisteren, maar om ‘volledig op los’ te gaan. Vanuit de LPV bovenbar zullen Wiebe & Sjoerd een radioprogramma rond de band verzorgen. De show van Wiebe & Sjoerd wordt live uitgezonden op internet via www.xs4all.tv/allediensten/livestream/play.asx?alias=LVP.

Later in de week wordt het concert uitgezonden via de regionale zender Holland Centraal (Leiden 105.7 FM). De uitzendingen zijn op deze zender te horen de eerste donderdag en zaterdag na het concert tussen 22.00 en 00.00 uur. Meer info en diverse demo’s: www.lvp-site.nl.

Het concert vindt plaats op 28 november, aanvang 20.30 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×