Zoek een plaats voor een nieuwe boom

De PvdA roept Leidenaars die een geschikte plaats voor een boom in de Sleutelstad weten op, dit te melden. Als er vanwege een bouwplan een boom gekapt wordt, moet de bouwer een bedrag in het Leidse Bomenfonds storten. Dat geld kan dan worden gebruikt voor de aanplant van nieuwe bomen. Volgens de PvdA bevat het fonds nu bijna een miljoen euro en het is hoog tijd om dat geld om te zetten in Leidse Longen. Wie een geschikte plaats voor een boom weet, kan deze doorgeven via bomen@eerlijkevlinder.nl. Op www.leiden.pvda.nl/bomen zijn op een kaartje de plekken aangegeven die inmiddels al aangemeld zijn. Niet overal kan zomaar een boom geplant worden. Er moet ook onder de grond genoeg ruimte zijn voor de wortels.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×