Boek verschenen over 180 jaar begraafplaats Zijlpoort

Op de 180e verjaardag van Begraafplaats Zijlpoort, is er een boek over deze laatste rustplaats verschenen. Het boek ‘Een oase van rust – 180 jaar R.K. Begraafplaats Zijlpoort’ werd op woensdag 19 november in de kapel van de begraafplaats gepresenteerd en overhandigd aan de burgemeester. Het boek,waarvan Dé Steures de eindredacteur is, gaat onder andere in op de geschiedenis, inventaris, Katholieke rituelen, symboliek, en de flora en fauna rond de Zijlpoort. Ook bevat het een groot aantal foto’s.

‘Een oase van rust – 180 jaar R.K. Begraafplaats Zijlpoort’ werd mede mogelijk gemaakt door een grote groep vrijwilligers en een aantal sponsors. Het is verkrijgbaar in veel Leidse boekhandels.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×