Vernieuwde poliklinieken Diaconessenhuis feestelijk geopend

De laatste jaren vormt het Diaconessenhuis het toneel van allerlei bouwwerkzaamheden. Nadat in 2004 de nieuwbouw van de kliniek afgerond was, werd er gestart met de nieuwbouw van een aantal poliklinieken. Twee jaar later, in 2006, werden de oude poliklinieken gerenoveerd. De laatste die onder handen werd genomen, was de afdeling radiologie. Afgelopen dinsdag werden de vernieuwde poliklinieken en het onlangs opgerichte diagnostisch centrum, feestelijk geopend.

Ook burgemeester Lenferink was van de partij. Hij onthulde het kunstwerk van de Leidse kunstenares Pollie Hogenboom, dat bestaat uit ruim 30 beschilderde glaspanelen die als afscheiding dienen tussen de gangpaden en de wachtruimten van de poliklinieken.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×