Workshop Chocoladefabriek, heerlijke ontmoeting jong en oud!

Afgelopen woensdag vond er een ‘heerlijke’ ontmoeting plaats tussen jong en oud in de Robijnhof. Woonzorgcentrum Robijnhof en Technica10 van Libertas Leiden hadden gezamenlijk een workshop ‘Chocoladefabriek’ georganiseerd. Ouderen, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen maakten samen chocoladeletters en verpakten ze vervolgens in doosjes en zakjes. Tussendoor werd er natuurlijk flink gesnoept van de chocoladefontein, die de hele middag bleef stromen. Iedereen voelde zich even ‘Sjakie in de Chocoladefabriek’. Een leuke middag; een geslaagd initiatief! Meer foto’s: www.robijnhof.mijnalbums.nl.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×