"Leiden, zoals je het niet eerder zag"

De Stichting ‘Peen en Ui’ heeft, naar aanleiding van de succesvolle tentoonstelling ‘U bevindt zich hier’ in het RAP architectuurcentrum, een bijzonder boek uitgegeven. Het boek met de titel ‘U bevindt zich hier. 57 visies op de kaart van Leiden’ is een uniek boek voor liefhebbers van de Sleutelstad en laat deze op bijzondere wijze zien. Een kleine greep uit de 57 kaarten: de Taxikaart van Leiden, Zo├Âlogisch Park Leiden, Leiden in straatnaambordjes, De Zakdoekkaart van Leiden en de Leiden Onder Waterkaart. De kaarten zijn even verschillend als de makers ervan. Kunstenaars, vormgevers, kinderen, fotografen en theatermakers hebben Leiden in kaart gebracht en geven een liefdevol uitgewerkt en nieuw beeld van de stad: “Leiden, zoals je het niet eerder zag”. Het boek telt 64 pagina’s en is in deze feestmaand natuurlijk een ‘uitgelezen’ cadeau voor de liefhebbers.

Het boek is verkrijgbaar bij RAP Architectuurcentrum (Nieuwstraat 33), Van Stockum Boekverkopers (Breestraat 113) en bij de uitgever Peen en Ui (via kaart@peenenui.nl). Meer info: www.ubevindtzichhier.nu.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×