Dader mishandeling taxichauffeur opgepakt

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 22-jarige man uit Utrecht aangehouden die een taxichauffeur had mishandeld. De verdachte stapte met vier vrienden bij het centraal station in de taxi. De Utrechter gedroeg zich tijdens de rit vervelend en toen hij daar niet mee stopte, besloot de taxichauffeur op de Lammenschansweg te stoppen om de mannen uit de auto te laten stappen. Toen de Utrechter niet uit wilde stappen, ontstond er het nodige duw- en trekwerk, waarbij de taxichauffeur gewond raakte aan zijn hoofd. De verdachte smeet uiteindelijk het portier zo hard dicht dat deze uit z’n voegen sprong.

Nadat de mannen verdwenen waren, heeft de taxichauffeur de politie gebeld. Agenten konden de verdachte in de omgeving van de Lammenschansweg aanhouden. Hij is op het politiebureau gehoord en heeft een dagvaarding gekregen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×