Casper Faassen, foto: Kunsthuis Delft.

Boekpresentatie Leidse kunstenaar Casper Faassen

In het Scheltemacomplex zal de feestelijke presentatie plaatsvinden van het boek over kunstenaar Casper Faassen (1975), die woont en werkt in Leiden. Cabaretier Jochem Myjer zal de presentatie op zich nemen, gevolgd door muziek van DJ Maestro. Het boek omvat een selectie uit het beeldverslag, dat fotograaf Duco de Vries maakte tijdens het half jaar, dat hij Faassen volgde in zijn atelier en daar buiten, zoals naar Parijs en New York. De begeleidende tekst is van Allart Lakke, die in het atelier naast Faassen werkt en een goed beeld heeft van zijn buurman. Naast schilderen, waarbij schoonheid en vergankelijkheid centraal staan, werkt Faassen met grafiek en fotografie. In 2007 werd hij uitgeroepen tot talent van het jaar in Nederland.

De presentatie wordt gehouden op 21 december in het Scheltemacomplex. Het boek is eveneens vanaf 21 december verkrijgbaar via Van Spijk uitgevers en kost 39,50 euro. Algemene informatie over de kunstenaar: www.casperfaassen.com.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×