Dromen en herinneringen in Galerie Zône

In de decembermaand is in Galerie Zône het ‘dromerige’ werk te zien van Judith Werdmüller von Elgg (1955). Zelf zegt de kunstenaar over haar schilderijen: “Ik schilder de herinnering. De herinnering aan mensen, dromen, situaties of reizen. Die herinnering is nooit naar de werkelijkheid. Het is de werkelijkheid die ík zie. Deze directheid stuurt een steeds veranderende wereld in mijn werk, dat varieert van abstract tot figuratief. Het karakter van het werk is dynamisch, exotisch, poëtisch, kleurrijk, spontaan; soms sprookjesachtig, soms spiritueel”. Werdmüller von Elgg studeerde aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en aan verschillende instituten in de VS. Zij exposeerde eerder in Nederland, België, de VS en Indonesië.

De feestelijke opening vindt plaats op zondag 7 december van 14.00 uur tot 16.30 uur met zang van Judith onder begeleiding van Sueño.

De tentoonstelling loopt van 4 tot en met 30 december. Meer info en openingstijden: www.galeriezone.nl.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×