Leidse jeugdkampioenen 2008 gezocht

Voorafgaand aan het LSF-Sportgala dat op 9 januari plaatsvindt, zullen de jeugdige Leidse sportkampioenen van 2008 gehuldigd worden. Wethouder Sport, Marc Witteman zal hen tijdens een feestelijke bijeenkomst in het zonnetje zetten. Wie een kampioen kent, kan deze tot 15 december aanmelden. Het gaat om nationale kampioenen en winnaars van een EK of WK, die in Leiden wonen of lid zijn van een Leidse sportvereniging. Op het moment van hun overwinning, mogen zij niet ouder dan 18 jaar zijn geweest.Leidenaars die na 15 december kampioen werden, kunnen tot en met 2 januari worden aangemeld. Aanmelden kan bij Rik van der Geest van het Sportbedrijf Leiden. Zijn adres is r.vandergeest@sportbedrijfleiden.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×