Contracten WMO zorgaanbieders ondertekend

De WMO-wethouders van Leiden en zes andere gemeenten in de regio, hebben afgelopen donderdagmiddag contracten met vijftien zorgaanbieders ondertekend, in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). De zeven gemeenten hebben een gezamenlijke aanbesteding voor de WMO gedaan, waarop vijftien zorgaanbieders reageerden. Met al die zorgaanbieders gaan de gemeenten nu in zee, waarbij ze volgend jaar een concept starten dat landelijk uniek is. In dat concept spelen de voorkeur van de cliënt, de snelheid van het kunnenverlenen van hulp en de klanttevredenheidsscore, naast prijs, een belangrijke rol.

De deelnemende gemeenten zijn Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Zoeterwoude, Alkemade en Jacobswoude. Namens Leiden ondertekende wethouder Gerda van den Berg. De zorgaanbieders zijn onder andere Evean Zuid-Holland B.V., Florein Holding B.V., Nedzorg en Stichting ActiVite Groot Rijnland.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×