Ian Parker, foto: PR.

Laatste concert 2008 in Qbus: Ian Parker & Band

Ian Parker, doet op 16 december Leiden aan tijdens een presentatie van zijn nieuwste show, waarmee hij een aantal optredens in Nederland zal geven. Parker brengt diepzinnige nummers, waarvan de al bekende songs speciaal voor deze toer in een nieuw jasje zijn gestoken. De Engelse gitarist en singer-songwriter is pas 32 jaar, maar brengt een indrukwekkende en gepassioneerde show en heeft een geweldige reputatie verkregen door zijn live concerten. Hij ontving diverse onderscheidingen voor zijn prestaties op muzikaal gebied en bracht een viertal soloalbums uit. Het concert van Parker is tevens het laatste van dit jaar, georganiseerd door Hans van Polanen in de Qbus.

Het concert vindt plaats op 16 december, aanvang 21.00 uur. Reserveren is mogelijk via: 071-5416852. Meer info: www.bluesmagazine.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×