Alles over bomen en planten uit Laos en Vietnam in de Hortus

De Prefect van de Hortus Botanicus, Paul Keßler, organiseert op zondag 14 december een Zondagwandeling genaamd ‘Veldwerk in Laos en Vietnam’. Keßler heeft vanuit de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen van de Universiteit Leiden onderzoek gedaan naar onder andere de boomsoorten in het Annamitegebergte in Laos. In een ander onderzoek richtte hij zich op de plantendiversiteit in het Ben En National Park in Vietnam. De zondagwandeling staat helemaal in het teken van bomen, planten, kruiden en bloemen uit beide landen.

De bijeenkomst begint om 12.00 uur met een presentatie in de Tuinkamer van de Hortus Botanicus aan Rapenburg 73. Aansluitend vindt de wandeling plaats. Deelname kost 1,50 euro.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×