Beautydagen bij ROC

Wie zich voor de kerstdagen mooi wil laten maken of wil laten verwennen, is welkom bij de Beautydagen van het ROC ID College. In de vestiging aan de Storm Buysingstraat 18c, zitten op woensdag 17 en donderdag 18 december studenten van de kappers- en schoonheidsverzorging en wellnessopleiding klaar om het haar van de bezoekers te knippen of te kleuren, om te masseren of om reinigende of verzorgende gezichtbehandelingen, of een manicurebehandeling te geven. De school is feestelijk versierd en er zijn allerlei kraampjes, waar van alles te koop is.

Vooraf reserveren voor de behandelingen is nodig. Dit kan via 071-5358500. De opbrengst van de Beautydagen is bestemd voor een school voor vrouwen en meisjes in Kafountine in Senegal.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×