Meer dan 40.000 bezoekers voor Museum Boerhaave

De Leidse student geneeskunde Judith Groeneweg viel gisteren met haar neus in de boter. Ze was de 40.000e bezoeker die Museum Boerhaave dit jaar ontvangen heeft. Om deze mijlpaal te vieren, kreeg ze cadeaus en bloemen. Voor alle bezoekers was er taart. Vorig jaar stopte de teller iets boven de 32.000 bezoekers. Het hoge bezoekersaantal van dit jaar heeft meerdere oorzaken. De tentoonstelling ‘Mijn Huid’ trok veel bezoekers en ook de samenwerking met de Lakenhal wierp zijn vruchten af. Omdat er ook in december nog van alles te doen is in het museum, hoopt de directie dat het bezoekersaantal met een nog mooiere mijlpaal zal eindigen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×