Feestkapel Decibel bezoekt Oxford

Afgelopen weekend heeft de Leidse Feestkapel Decibel op uitnodiging van de gemeente Oxford haar medewerking verleend aan de openingsfeesten voor het winterseizoen 2009. Met verschillende optredens in het centrum van de Leidse partnergemeente wist Decibel het winkelende publiek te verrassen en trok daar veel aandacht. Vooral de geprepareerde sousafoon die speciaal voor dit optreden was voorzien van een heuse ‘Kerstkip’ trok veel bekijks.

Op dit moment is Decibel naarstig op zoek naar een 1e trompettist(e). Belangstellenden kunnen reageren via aae.bakker@hotmail.com.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×