Dolende ridder in Warmond

In opdracht van de Vereniging van het Oude Raadhuis in Warmond, heeft Guus Ponsioen een bijzondere voorstelling gemaakt getiteld ‘De eeuwig dolende ridder’ of ‘De betovering van Het Oude Raadhuis’. Deze productie is geïnspireerd op het verhaal van Don Quichot, van de 16e eeuwse schrijver Miguel de Cervantes en op kunstwerken van de beeldende kunstenaars Marijke Beelen en Panthaleon uit Warmond. Daarnaast kwam een samenwerking tot stand met ‘Jeugdmuziektheater De Speelkring’ uit Voorhout. Ponsioen, die eerder dit jaar in Amerika de prestigieuze ‘Victor Award’ won, een prijs voor makers van jeugdtheater, componeerde tevens de muziek en leidt de productie. ‘De eeuwig dolende ridder’ wordt vanaf januari 2009 op diverse data, verspreid over drie maanden, opgevoerd in galerie Het Oude Raadhuis van Warmond in zowel ‘vrije’ voorstellingen als speciaal voor leerlingen van de bovenbouw van het basissonderwijs in Teylingen en Oegstgeest.

In de multimediale voorstelling zingt Ponsioen onder meer: “Kunst is een geheim tussen jou en mij; Je kunt er vaak met je verstand niet bij; Als je wilt begrijpen wat ik bedoel; Kijk en luister dan vooral met je gevoel”.

Per voorstelling is er plaats voor maximaal 30 personen. Kaarten zijn al verkrijgbaar bij Boekhandel De Nie / Toys2play Dorpsstraat 36 in Warmond.

Meer info en speeldata: www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl/ridder.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×