Het Leids Studentenkoor 'Collegium Musicum', foto: PR.

Leids Studentenkoor zingt in Pieterskerk

Aanstaande dinsdag zal het Leids Studentenkoor ‘Collegium Musicum’ optreden in de sfeervolle Pieterskerk. Het koor, dat al bestaat sinds 1936, telt meer dan 150 leden en is daarmee de grootste muziekvereniging van de Sleutelstad. Zowel het grootkoor als het kamerkoor staan sinds 1993 onder leiding van Gilles Michels. De vereniging bestaat uit een grootkoor, een kamerkoor en een symfonieorkest. Twee jaar geleden is het Kerstrepertoire volledig vernieuwd. Op het programma in de Pieterskerk staan onder andere: werken van Gustav Mahler door het orkest, werken van Felix Mendelssohn door het grootkoor, orkest en solisten en een a capellaprogramma.

Het optreden vindt plaats op dinsdag 9 december, aanvang 20.15 uur. Meer info: www.collegiummusicum.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×