Fietsers op de vuist

In de nacht van 5 op 6 december, omstreeks 2.45 uur, fietste een 29-jarige Leidenaar op de Lange Mare, met een Amsterdamse vrouw van dezelfde leeftijd achterop. De man schampte per ongeluk een andere fietser, die hem op de Lange Mare tegemoet kwam. Deze fietser was in gezelschap van een andere man, eveneens op de fiets, die zich verder afzijdig hield van de ruzie die volgde. Zijn vriend eiste opheldering, begon te duwen en te trekken en sloeg de Leidenaar in het gezicht. Toen het slachtoffer vervolgens ten val kwam, bleef de man schoppen en slaan en wilde een fiets op hem gooien. Dit werd verhinderd door de Amsterdamse en enkele omstanders, die op het tumult waren afgekomen. Vervolgens fietsten beide, tot nu toe onbekend gebleven mannen, weg in de richting van de Van der Werfstraat. De Leidenaar werd met aangezichtsletsel achtergelaten. De politie vraagt getuigen contact op te nemen met 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×