'Vriend' haalt versterking om geschil uit te vechten

In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 04.00 uur, werden een 37-jarige Leidenaar en zijn vriend door de eigenaar van een horecagelegenheid aan de Steenstraat de deur uitgezet. Dit gebeurde naar aanleiding van een conflict tussen de twee mannen. Buiten werd het gesprek voortgezet en de Leidenaar dacht daarmee de ruzie te hebben opgelost. Zijn vriend dacht daar blijkbaar anders over en kwam terug met versterking van vijf of zes mannen. Het slachtoffer werd met kracht in het gezicht geslagen en moest hiervoor in het LUMC behandeld worden. Gelukkig greep de eigenaar van de horecagelegenheid in en scheidde de partijen. De politie doet verder onderzoek.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×