Glaasje op: rijbewijs kwijt!

In de nacht van zaterdag op zondag, rond 01.15 uur, werd een 30-jarige man uit Sassenheim aangehouden op het Schuttersveld. De man had veel te veel ‘ingenomen’ om nog aan het verkeer deel te kunnen nemen. Voorlopig hoeft hij zich daar geen zorgen meer over te maken, want naast een proces-verbaal, kon hij zijn rijbewijs meteen inleveren. Rond 04.25 uur hield de politie een 24-jarige bromfietser uit Katwijk aan bij de Blauwpoortsbrug, die ook ver boven het toegestane promillage blies. Vijf andere bestuurders kregen bij controles wel een proces-verbaal, maar konden hun rijbewijs behouden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×