Tuinclub Overhyn winnaar Co Verhoogprijs 2008

De Tuinclub van Verpleeghuis Overrhyn heeft zojuist de Co Verhoogprijs in ontvangst genomen. Deze vrijwilligersprijs, bestaande uit een bronzen beeldje, werd in de Burgerzaal van het Stadhuis door wethouder Gerda van den Berg uitgereikt.De Tuinclub telt zeven mannen en één vrouw, die zich met hart en ziel inzetten voor de volkstuin die achter het verpleeghuis ligt. Ze onderhouden de tuin, plukken de vruchten en maken daar jam van

Ook maken ze bloemstukjes en stimuleren ze de bewoners en de bezoekers de tuin in te gaan, zodat ze even weg zijn uit het verpleeghuis.

 

De Co Verhoogprijs werd vanavond voor de 16e keer uitgereikt. Het is een eerbetoon aan alle Leidse vrijwilligers.

Er waren in totaal winnaars in drie categorieën. De heer Edo Elstak, die zeer actief betrokken is bij Kerkelijk Centrum de Regenboog, won in de categorie Maatschappelijk/sociaal. De heer Thom van Rooijen van Bezoekerscentrum ’t Reigersbos was winnaar in de categorie Cultuur, Educatie, Natuur en Milieu.

De Tuinclub van Verpleeghuis Overrhyn werd eerste in de categorie Sport en Recreatie en kreeg bovendien genoeg punten om de hoofdprijs te winnen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×