Groenoordhallen nog open tot juli 2009!

Voor snuffelaars op de wekelijkse rommelmarkt en liefhebbers van andere evenementen blijkt er nog even uitstel van executie te zijn, want in nauw overleg met projectontwikkelaar Groenoord C.V., blijven de populaire Groenoordhallen nog open tot juli 2009. Eerder werd bekend gemaakt, dat de beursaccommodatie al in januari 2009 haar deuren zou sluiten. 

Het nieuwbouwproject met circa 500 woningen, dat gerealiseerd wordt op en rondom het terrein van de hallen, loopt volgens de organisatie in de pas met de planning. De verkoop van de woningen zal in het eerste kwartaal van 2009 van start gaan.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×