Kerstconcert Hartebrugkoor

De Hartebrugkerk aan Haarlemmerstraat 110, vormt op zondag 21 december weer het decor van een sfeervol kerstconcert. Dit wordt gegeven door het Hartebrugkoor zelf, de Schola Cantorum en de vier solisten: Dorien van Rumt (alt-mezzo), Jan Mooij (bariton), Roy Mahendratha (tenor) en Debby de Lima (sopraan). De muzikale omlijsting is in handen van organist Jan Verschuren en leden van het Kamerorkest Leiden Sinfonietta. René Verhoeff is de dirigent van het concert.

Op het programma staan onder meer de Messe de Minuit van Marc Antoine de Charpentier, en werken van Schütz, Vivaldi, Wolf, Dvoøák, Liszt, Alain en Górecki.

Het kerstconcert begint om 15.00 uur. Kaarten kosten 6 euro wanneer ze bij de leden van het koor worden gekocht. Ze zijn op 21 december zelf vanaf een half uur voor het concert ook in de kerk zelf te koop voor 7,50 euro.

 

Wie geen genoeg van het Hartebrugkoor kan krijgen, is op woensdagavond 24 december welkom bij de nachtmissen. Deze beginnen om 21.00 en 23.30 uur. Ook bij de eucharistieviering van Eerste Kerstdag, die om 11.00 uur begint, verleent het koor ondersteuning.

Op www.hartebrugkoor.nl staat meer informatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×