Pand Oude Herengracht verkocht aan Haardstee

De gemeente heeft het pand aan Oude Herengracht 1-3 aan de Haardstee verkocht. Dit pand op de hoek met de Maresingel was jaren lang het onderkomen van het wijkbeheer van de gemeente en is daarna een tijd aan derden verhuurd. De verkoop ervan is een onderdeel van het beleid van de gemeente, om vastgoed dat niet meer gebruikt wordt, te verkopen. De Haardstee heeft het op inschrijving gekocht.

De stichting die ondersteuning en onderdak biedt aan mensen met een verstandelijke handicap, gaat het gebruiken als kantoor. Ook komen er vier tot zes individuele appartementen voor de cliënten. Naar verwachting is het pand in de zomer klaar voor gebruik.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×