Winterexpositie 'Fotogroep MOVENS' bij BplusC

‘MOVENS’, het dagactiviteitencentrum Leiden (DAC), onderdeel van GGZ Leiden, laat het fotowerk van haar deelnemers zien in een bijzonder mooie expositie bij de Centrale Bibliotheek (BplusC) in de Nieuwstraat. Twee keer per maand wordt een actief fotoprogramma opgesteld, waarbij de deelnemers fotowandelingen maken, workshops en lezingen bezoeken en soms zelfs een korte fotovakantie houden. In mei van dit jaar exposeerde de groep een serie zomerse taferelen, nu is de winter aan de beurt, zoals winterse landschappen in Leiden en omgeving. De foto’s zijn te koop. Daarnaast zijn er kalenders, ansichtkaarten en boekenleggers verkrijgbaar. De expositie is te zien van 7 januari tot 10 februari 2009. Meer info: www.dacleiden.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×