Mishandelde fietser gered door vrouwen

Een fietser die vannacht werd mishandeld, wist mede dankzij de hulp van enkele vrouwen te ontkomen. De 21-jarige Leidenaar fietste rond 01.15 uur over de Langegracht en stuitte op vier onbekende mannen die naast elkaar over het fietspad liepen. Hoewel de fietser zijn bel liet rinkelen, liepen de vier stug door. Omdat de Leidenaar tussen het viertal wat ruimte zag, besloot hij er tussendoor te rijden. Tijdens het passeren raakte hij echter één van de heren, die dat niet pikte. De groep zette schreeuwend de achtervolging in. Omdat de Leidenaar bang was van zijn fiets getrapt te worden, stapte hij af. Hierop werd hij herhaaldelijk met zijn eigen paraplu geslagen, waardoor hij de nodige kneuzingen en verwondingen opliep. De groep boze mannen was inmiddels aangegroeid tot acht. Op een bepaald moment wist het slachtoffer te ontkomen, mede dankzij tussenkomst van enkele vrouwen. Omdat van de daders ieder spoor ontbreekt, verzoekt de politie getuigen zich te melden via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×