Gratis workshop Joseph Bowie tijdens Leidse Jazzweek

Tijdens de aankomende Leidse Jazzweek 2009, zal de Amerikaanse musicus Joseph Bowie een zeer speciale workshop geven in de Leidse Waag. Deze ‘Kosen-Rufu Workshop’ (Japans voor wereldvrede) bevat verschillende elementen zoals Thai Chi oefeningen voor lichamelijke conditie, ontspannende ademhalingsoefeningen, stemontwikkeling, samenzang en ritmeontwikkeling én lessen in het bespelen van djembe’s, doun-doun en tamboerijn. 50 deelnemers vanaf negen jaar kunnen zich tot 14 januari opgeven voor deze gratis workshop. Bowie is in de muziekwereld bekend van zijn legendarische band Defunkt. Vorig jaar gaf hij tijdens de Leidse Jazzweek een schitterend concert in de Waag. Het project is tot stand gekomen door samenwerking van de Stichting Leidse Jazzweek en BplusC. Meer info: www.leidsejazzweek.nl en www.BplusC.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×