Presentatie klusprojecten 'Keys for Kids'

De vrijwilligers van ‘Keys for Kids’ houden een informatieve bijeenkomst om te vertellen over hun ervaringen in Buffalo City (Zuid-Afrika), een van de vijf zustersteden van Leiden. Naast een mooie fototentoonstelling, is er een loterij, waarbij de diverse prijzen zijn gemaakt in Buffalo City. De opbrengst van de avond gaat naar het project van ‘Keys for Kids’, een organisatie die zich inzet voor de Aids-wezen van Buffalo City en verbetering van de leefomstandigheden in samenwerking met de plaatselijke bevolking. Afgelopen jaar zijn er twee groepen Leidenaren uitgezonden naar de zusterstad. Het kinderhuis KWT (Child & Youth Care Centre) met 120 bewoners, tussen de nul en achttien jaar oud, is deze zomer in drie weken door de vrijwilligers van ‘Keys for Kids’ weer leefbaar en gezellig gemaakt.

In 2009 gaat er weer een nieuwe groep naar Buffalo City voor het project ‘Boys at risk’. Jongeren, die geïnteresseerd zijn in dit project kunnen naar de bijeenkomst komen om alvast de sfeer te proeven en om informatie te krijgen over het project.

De avond wordt gehouden op zaterdag 20 december, aanvang 20.00 uur. Locatie: De kantine van afdeling Stedelijk Beheer gemeente Leiden aan de Kenauweg 3, Leiden.

Meer informatie: www.keysforkids.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×