K&G foto: Jordy Kortekaas.

Ruim 10.000 euro voor K&G

Het benefietconcert dat K&G afgelopen zondag in de Pieterskerk hield, was een enorm succes. Het leverde de noodleidende vereniging ruim 10.000 euro op. Na een optreden van de jongens van Jong K&G, die onder meer “Chump Change” speelden, was het de beurt aan Feestkapel “Nou toe maar”, die een spetterend optreden verzorgde. Podiumorkest K&G 3 bracht het publiek daarna in kerststemming, door een aantal kerstliederen te spelen, waarbij zangeres Roos Louwers voor de nodige ondersteuning zorgde.

Show- and Marchingband K&G had speciaal voor het concert een aantal niet alledaagse nummers ingestudeerd, waaronder Spinning Wheel, Nimrod en Royal Blue. Een grote verrassing voor K&G was, dat slagwerkfabrikant Vancore uit Joure de vereniging een aantal slagwerkinstrumenten in bruikleen kwam aanbieden. K&G had deze speciaal ontwikkelde instrumenten eerder willen kopen, maar dat kon wegens de financiële problemen niet doorgaan. Het concert werd vervolgens na een Zweedse Mars afgesloten met een staande ovatie van het publiek.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×