Poging tot beroving met mes

Afgelopen zaterdag, vroeg in de ochtend omstreeks 05.35, werd een 18-jarige Leidse bedreigd door een fietser. De man, van ongeveer 20 jaar oud en met een tenger, waarschijnlijk Noord-Afrikaans uiterlijk, fietste naar de vrouw toe, toen zij voor het huis van haar vriend in de Groenesteeg haar fiets parkeerde. Onder bedreiging van een mes eiste de man de tas van de jonge vrouw. Haar vriend deed op dat moment de deur open en de man ging ervandoor richting de Middelstegracht, maar keerde zich weer om en bedreigde zowel de man als de vrouw. Het stel ging snel naar binnen en belde de politie. Eventuele getuigen worden verzocht te bellen met: 0900 – 8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×