Sfeervol kerstevenement in de Hortus

Op de kortste dag van het jaar organiseert de Hortus botanicus een sfeervol midwinterevenement. Het 80 leden tellende Popcore @ll Sounds uit Voorschoten zingt allerlei klassieke en moderne kerstliederen, die door het publiek mogen worden meegezongen. Verder leren belangstellenden tijdens speciale kerstrondleidingen door de Hortus van alles over de symboliek van Kerstmis.De kassen zijn feestelijk verlicht, er knappert een gezellig kampvuur en de glühwein, warme chocolademelk en traditionele winterhapjes staan klaar.

Het kerstevenement vindt aanstaande zondag plaats. De Hortus is dan open tussen 10.00 en 16.00 uur. Het koor zingt tussen 13.00 en 14.45 uur. De Entreeprijs is 5 euro. Van komende maandag tot en met donderdag 1 januari is de Hortus gesloten voor publiek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×