Portaal zet vrijwilligers in het zonnetje

De ongeveer 60 vrijwilligers die actief zijn voor woningcorporatie Portaal, worden vandaag in het zonnetje gezet. Ze zijn te gast in Nieuwe Energie, dde Leidse thuisbasis van de corporatie, waar ze onder andere een rondleiding en een diner krijgen. De vrijwilligers zetten zich allemaal in voor de complexen van de corporatie, of de wijken waarin Portaal veel woningen heeft. Ze organiseren daar bijvoorbeeld activiteiten voor de bewoners, geven de planten in de portieken water, of verrichten klein onderhoud. Als blijk van waardering organiseert de corporatie jaarlijks een vrijwilligersfeest voor hen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×