Leidse singer-songwriter & band presenteren debuutalbum

Tijdens de finale van de ‘Grote Prijs van Nederland’ in het Amsterdamse Paradiso op 13 december j.l. heeft ‘Long Conversations and the Closet Orchestra’ uit Leiden de derde plaats bereikt. Als verrassing werd het eerste album van de band gepresenteerd: ‘The Getaway’. ‘Long Conversations’ is de band rondom de Leidse singer-songwriter Olaf Caarls, die in 2007 de ‘Grote prijs van Zuid-Holland’ won. Samen met een paar oude vrienden van de middelbare school, die net het label ‘Minderbinder Music’ waren begonnen, bracht Caarls met groot succes een EP uit en gaf hij een spetterend optreden tijdens ‘Het Ontzettend Leiden Festival’. Het debuutalbum is in zijn geheel én gratis te beluisteren via de website www.longconversations.nl. De cd wordt officieel ‘ge-released’ op vrijdag 30 januari in het Leidse LVC en zal daarna ook in de winkel verkrijgbaar zijn. Meer info: www.longconversations.nl en www.myspace.com/longconversations.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×