Dode man gevonden in woning Oppenheimstraat

De politie heeft afgelopen middag rond 14.00 uur in een woning aan de Oppenheimstraat het stoffelijk overschot aangetroffen van een man. De politie vermoedt dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen en is een onderzoek gestart. De politie voert op dit moment technisch en tactisch onderzoek uit in de woning. Ook is een er Team Grootschalig Opsporen (TGO) gestart. De politie is dringend op zoek naar getuigen. Mensen die nog niet met de politie hebben gesproken en toch belangrijke informatie hebben, worden gevraagd contact op te nemen met de recherche van Leiden op telefoonnummer 0900-8844. Dat kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Leiden Moord Oppenheimstraat


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×