Zes kinderwagens en 49 fietsen weg uit Leiden-Noord

Vorige week werden 49 rondslingerende fietsen en 6 kinderwagens verwijderd uit Leiden-Noord. De Sleutels van Zijl en Vliet hield daar namelijk een schoonmaakactie samen met de politie, gemeente en schoonmaakbedrijf Van Loenen. Na vele klachten van bewoners en schoonmaakbedrijven over rondslingerend vuil in portieken en bergingspaden, besloot de woningcorporatie een grote schoonmaakactie in touw te zetten.

Hoewel de bewoners van tevoren op de hoogte waren gebracht van het feit dat rondslingerende spullen zouden worden weggehaald, werd er in totaal zo’n 1,5 ton aan vuil en achtergelaten spullen opgehaald. De afvalberg bestond onder andere uit 49 fietsen en 6 kinderwagens. Niet alleen het vuil is opgeruimd, ook worden er in alle portieken huisregels opgehangen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×