Sfeerverhogers en wachtverzachters op Leiden CS

Wie deze maand op Leiden Centraal komt, kan genieten van de wachtverzachters en sfeerverhogers, die ProRail en de NS hebben gerealiseerd. Ook het weer draagt een steentje bij, want met de vrieskou komen de warmtezuilen die op twee perrons zijn neergezet, extra tot hun recht. Deze apparaten blazen warme lucht zodra ze worden aangeraakt en schakelen na een paar minuten weer uit.Verder wordt er met behulp van een beamer en gekleurde ledlampen getest met de verlichting.

Pasanten kunnen door middel van een sms, nieuwjaarsboodschappen en wensen op een groot scherm laten verschijnen.OP de perrons staan plantenbakken en de glazen wanden zijn voorzien van een folie met kerstfiguren.De bezoekers van het station kunnen met behulp van een enquĂȘte hun mening kenbaar maken over al deze veranderingen. Ook kunnen ze op www.mijnproefstation.nl meedenken over andere aanpassingen van het station.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×