Informatieavond jongerenwerkvakantie Zuid-Afrika

Jongeren die graag klussen, tegen een stootje kunnen en van avontuur houden, moeten woensdagavond 28 januari in hun agenda vrijhouden. Keys for Kids organiseert dan namelijk een informatieavond over de jongerenwerkvakantie naar de Leidse zusterstad Buffalo City. Tijdens deze drie weken durende vakantie die in augustus gepland is, gaan de jonger vrijwilligers samen met hun Zuid-Afrikaanse leeftijdsgenoten een shelter opknappen in het kader van het project Boys at risk. De shelter is bedoeld voor de opvang van straatjongens die aan het volwassen worden zijn en de nodige opvang en begeleiding nodig hebben.

Er wordt niet alleen geklust. De vrijwilligers brengen ook een bezoek aan Addo Elephant Park en een cultural village. Ook wordt er gesport.De werkvakantie is bedoeld voor jongeren vanaf 17 jaar. Er is in totaal plaats voor zestien personen.De informatieavond wordt gehouden in Einstein aan Nieuwe Rijn 19 en begint om 19.30 uur.Op www.keysforkids.nl staat meer informatie.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×