Aanhoudingen in Leidse binnenstad tijdens jaarwisseling

In de Leidse binnenstad werden tijdens de jaarwisseling in totaal 26 aanhoudingen verricht. De politie greep direct in bij het afsteken van illegaal vuurwerk en het stoken van ‘vreugdevuren’. Op de Nieuwe Beestenmarkt is een auto in brand gevlogen. Op de Lammenschansweg werd de weg afgezet om te voorkomen dat vier aan elkaar gebonden jerrycans, met een nog onbekende brandbare stof, tot ontploffing werden gebracht en op de Brahmslaan werden 2 bushaltehokjes vernield. In de Kooi werden verscheidene afvalcontainers in de fik gezet. Door de bevoegdheid tot preventief fouilleren zijn zes mensen aangehouden voor het in bezit hebben van illegaal vuurwerk.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×