Begin het jaar met karate

Vrouwen die zich hebben voorgenomen om in 2009 meer aan hun conditie te doen, kunnen binnenkort aan de slag bij karateschool Phoenix.Op zondagavond 1 februari start daar de beginsterscursus karate en zelfverdediging. Naast het trainen van hun conditie, vergroten de deelneemsters ook hun zelfvertrouwen, doordat ze weerbaarder worden. De beginsterscursus beslaat in totaal 15 lessen, die op zondagavonden worden gegeven in Gymzaal de Weerklank aan Robijnstraat 100. De cursus kost 99 euro. Na afloop kunnen de deelnemers aansluiten bij de gevorderden.

Tijdens de cursus traint iedereen op het eigen niveau. Ook mensen met een handicap of blessure zijn welkom.Wie eerst kennis wil maken met karate, kan op de zondagen 18 en 25 januari meedoen aan open lessen die om 19.30 uur beginnen.Meer informatie is te vinden op www.karatevoorvrouwen.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×